FIGYELEM!

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a Fővadászbolt Gázpisztolycentrum honlapja fegyver, lőszer, gázpisztoly, gáztöltény, riasztópisztoly, riasztótöltény, képeit, leírásait tartalmazza! A BELÉPÉS gombra kattintva ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató, és a lapon található információkra, adatokra szakmai célból van szüksége!

Az oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

Figyelem! Fegyver és lőszer, riasztópisztoly, gázpisztoly, és gáztöltény csak személyes átvétellel étrékesíthető. Ezek megvásárlásához mindenképpen be kell fáradnia üzletünkbe, és ott tudja csak átvenni ezeket a termékeket!

A 2008. évi XLVIII. törvény 14. paragrafusa értelmében a fegyver, lőszer és közbiztonságra különösen veszélyes eszközök reklámozása tiltott, ezért ajánlatainkat, akcióinkat, újdonságainkat csak abban az esetben tekintheti meg, kaphatja meg, ha a regisztráció által Ön tőlünk erre előzetesen lehetőséget kér, és kijelenti hogy a kizárólag a 2008. évi XLVIII. törvény 14. (1) bekezdésében definiált eszközök forgalmazásával vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy.

Az árakainkat csak regisztráció után láthatja!

BELÉPÉS

- Belépésével elfogadja feltételeinket! -